fbpx
Selecteer een pagina

Wie zijn wij?

Gegist Bestek?

 

Tja, wel een beetje een rare naam….

GEGIST BESTEK is een begrip uit de maritieme navigatie, een methode voor plaatsbepaling op zee. Op basis van variabelen als kompaskoers, snelheid, stroming en drift bepaal je waar je bent en wat de route is naar je einddoel.

GEGIST BESTEK staat ook voor vakmanschap. Als je deze techniek beheerst dan begrijp je hoe navigatie werkt. Dat maakt het verschil tussen voorop lopen en volgen, tussen anticiperen op omstandigheden of op de klippen lopen.

In de marketing is het niet anders. Daar draait alles om het uitzetten van de juiste koers. Natuurlijk maak je gebruik van de modernste technieken maar pas als je echt weet hoe het werkt ben je succesvol.

 

precies groot genoeg

Wij stellen per opdracht ons team samen en dit heeft voordelen voor onze klant. 

We kiezen niet de copywriter omdat hij bij ons werkt maar omdat hij de meeste affiniteit heeft met het onderwerp. We vragen de designer omdat hij het beste past en niet omdat hij toevallig even geen opdracht heeft.

Onze specialisten zijn allemaal zelf ondernemer, mensen met een passie voor hun vak en een bewezen staat van dienst. 

Door deze werkwijze zijn we klein genoeg om flexibel en persoonlijk te zijn en groot genoeg om ook omvangrijke projecten snel tot een goed einde te brengen.

 

"a professional is someone who can do his best work when he doesn't feel like it"

Onze mensen

 

Vrije mensen! Mensen die niet iets doen omdat ze moeten maar omdat ze willen. Professionals die weten dat hun succes afhankelijk is van de mate waarin ze zichzelf continu blijven ontwikkelen.

Dit zie je niet alleen terug in het eindresultaat maar ook in het proces er naar toe. Dat geeft energie en is leuk!

We zijn dan ook altijd op zoek naar zelfstandige enthousiastelingen. Heb jij een expertise in het marketingcommunicatie vak waarmee je echt het verschil kan maken voor onze klanten? Dan willen we je graag leren kennen!

 

Imre de Groot

Initiatiefnemer van Gegist Bestek. Analytisch en creatief van geest. Geeft weinig om uiterlijk vertoon, vindt wat je doet belangrijker dan wat je zegt. Houdt van zijn vak maar nog veel meer van zeilen.

Na meer dan 20 jaar in de marketingcommunicatie gewerkt te hebben denkt hij dat het anders en beter kan. Ondernemers helpen met laagdrempelige, praktische en resultaatgerichte marketing.

"Ondernemersdromen waar maken, daar doe ik het voor!"

ook zo’n zin in een inspirerende samenwerking?

Wij zijn altijd in voor een kennismaking. Gewoon omdat we het leuk vinden om ondernemers te horen over hun passie. Bakkie doen?