fbpx
Selecteer een pagina

uhhhhh…

marketing veel gedoe?

professionele marketing voor elke ondernemer

Stel, je bent ondernemer. Je weet misschien wel dat je marketing beter kan….

Maar als dat je expertise niet is? Je te druk bent? Je te klein bent voor een eigen marketing­afdeling? Of als je marketing professioneler en effectiever in wilt zetten?

Dan is een marketingabonnement iets voor jou. Altijd de beschikking over je eigen marketingafdeling, afgestemd op jouw behoefte.

Consistent = succesvol

Elke specialist is er van overtuigd dat hij met zijn werk het verschil kan maken, en waarschijnlijk hebben ze allemaal gelijk.

Toch is op het ene moment de ene weg net even effectiever dan een andere. Of werkt een bepaalde actie beter als er eerst aan andere voorwaarden is voldaan. Een marketingabonnement bij GEGIST BESTEK begint daarom met een goed plan. Wat wil je als ondernemer bereiken? Wat is er al? En waar wil je naartoe?

Op deze basis worden de verschillende expertises ingezet. Alles uit hetzelfde maandelijkse budget, dus tegen een voorspelbare investering.

Geen ad-hoc acties maar een doorlopend proces waarin expertises elkaar aanvullen en het potentieel ten volle wordt benut. Dat is consistente marketing!

 

Wat is jouw droom?

Ondernemen begint met een droom.  Vrij zijn, impact maken, een relaxter leven, mensen helpen…

Vaak lijkt marketing enkel te draaien om het vinden van meer klanten. Bij GEGIST BESTEK zien we dat als een middel en niet als doel. Misschien ben je als ondernemer wel meer geholpen met meer tijd, hogere marges, leukere klanten of beter personeel?

Daarom draait het bij ons niet alleen om conversies, zichtbaarheid of mooi design. Jouw droom is ons doel, dat bepaalt de koers en dat is waar we voor gaan.

 

Altijd maatwerk

Er bestaat geen standaard recept voor marketing. Elke organisatie is anders, elke markt is anders, en vooral, elke ondernemer is anders.

Terwijl de één twijfelt over de juiste koers, loopt de andere vast in de uitvoering. Misschien vind je online lastig of heb je dat stuk juist goed gedekt en zoek je naar een offline oplossing.

Daarom is een marketingabonnement bij GEGIST BESTEK altijd maatwerk. En blijkt na een tijdje de behoefte veranderd? Dan passen we het gewoon aan.

maar even een afspraak maken?

We kunnen het nog zo mooi vertellen, uiteindelijk gaat het er om of het klikt.

Imre komt graag langs om meer te vertellen en te kijken of GEGIST BESTEK jou ook verder kan helpen.

Voel je niet bezwaard, dat vindt hij gewoon leuk.