fbpx
Selecteer een pagina

Bij GEGIST BESTEK houden we van ondernemers. Dit enthousiasme brengen we graag over op nieuwe generaties. Daarom zijn we in samenwerking met Het Marketinghuis de Nederlandse Ondernemers Academie gestart.

ondernemers­programma van 4 maanden

Bij de NOA bieden we jonge enthousiastelingen in een ondernemersprogramma van 4 maanden de kans om een eigen bedrijfje te starten. Hierdoor leren ze wat het ondernemerschap inhoudt door het te gaan DOEN.

 

Waarom leren ondernemen?

Ondernemersskills worden voor nieuwe generaties steeds belangrijker. Dienstverbanden veranderen en ook binnen organisaties is ondernemerschap nodig om projecten van de grond te krijgen.

Daarnaast lijkt zelfbeschikking een belangrijke geluksfactor te zijn. Niet gek dus dat veel jongeren het ondernemerschap ambiëren.

Als startende ondernemer heb je hele diverse werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Het ondernemerschap is daarom bij uitstek geschikt om te ontdekken wat je leuk vindt.

Voor wie is de NOA?

Het ondernemersprogramma van de Nederlandse Ondernemers Academie is voor jonge mensen (17-24 jaar) met ambitie.

Dit kunnen mensen zijn die in een tussenjaar zitten, willen ondernemen naast hun studie , klaar zijn met hun studie of  stoppen met een studie. Een vooropleiding op HAVO ? VWO niveau is handig maar we vinden drive en ambitie veel belangrijker.

Heb je het niet zo op studieboeken? Geen probleem, De NOA doet niets met studieboeken, je gaat leren door te doen. Just in Time Learning noemen we dat 🙂

Natuurlijk is het leuk als je al een idee hebt over welke onderneming je op wilt zetten maar dat is zeker niet noodzakelijk. Daar gaan we dan samen naar op zoek.

 

Hoe ziet het ondernemers­programma eruit?

Het ondernemersprogramma duurt 4 maanden waarbij je 1 keer per week samenkomt in De Fietser in Ede. Daar behandelen we de  DOEN van die week. Elke DOEN gaat over een belangrijk aspect van het opzetten van je eigen ondernemening. Denk bijvoorbeeld aan zaken als je doelgroep, marketing, je website of financiën. De rest van de week ga je hier zelf in de praktijk mee aan de gang. Zo groeit er vanzelf een bedrijfje.

Bij de NOA kennen we ook geen leraren, we werken met inspirators stuk voor stuk succesvolle ondernemers die eigenhandig hun eigen onderneming hebben gebouwd en hun ervaring graag delen met jou. Zo ga je elke week naar huis vol enhousiasme en inspiratie.

Nel als ondernemen zelf is het ondernemersprogramma van de NOA vooral leuk. Zo ga je op avontuur met een survival, zelf aan het roer staan tijdens een meerdaagse zeiltocht en jezelf ontdekken door het beofenen van Martial Arts.

Enthousiast geworden?

Ken of ben je iemand die geknipt is voor de Nederlandse Ondernemers Academie? Neem dan eens een kijkje op de website van de NOA. Of download hieronder de informatiebrochure.