fbpx

hoe is jouw (online) zichtbaarheid?

Elke ondernemer heeft er mee te maken. Hoe kom, ben en blijf ik in beeld van mijn doelgroep. Hoe staat jouw onderneming er voor?

alles begint met inzicht

Als ondernemer ben je specialist in je vakgebied, je bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Je kan je klanten adviseren en oplossingen aanbieden waar ze zelf niet op waren gekomen.

Zo is het ook met (online) marketing. Je denkt het allemaal goed voor elkaar te hebben maar ondertussen hebben de ontwikkelingen in het vakgebied je al weer ingehaald. Wellicht zie je zaken over het hoofd en liggen er gemakkelijke oplossingen voor het oprapen.

Vertrouw zelf ook op de specialist, iemand die je het inzicht kan geven om op verder te bouwen.

 

online quickscan

Snel en goed, we checken je online zichtbaarheid op een aantal essentiële punten. We signaleren wat goed is en waar verbetering mogelijk is.

 

 

investering € 195,-

nu voor  € 0,-

beperkt beschikbaar

Een goede analyse blijft mensenwerk. Daarom is het aantal gratis quickscans dat we weg kunnen geven beperkt.

we geven nog

quickscans weg

durf jij je kwetsbaar  op te stellen?

Je bedrijf dat ben je zelf, kritiek daarop is soms even slikken…

Natuurlijk houden we daar rekening mee. Als geen ander begrijpen we hoe dat werkt. Zaken zijn gegroeid vanuit een verleden en vaak merk je ze zelf niet meer op.

Dapper zijn de ondernemers die zich open stellen voor advies. De ondernemers die feedback zien als een cadeau, dat zijn de echte helden!

wees een held! doe de Quickscan!

Durf je het aan? Zonder verplichtingen. Het is een cadeautje, als je het gekregen hebt mag je zelf weten wat je er mee doet.

Share This