fbpx

ondernemen in coronatijd is net even anders...

Ondernemen betekent omgaan met tegenslag, creatieve oplossingen vinden om obstakels te overwinnen. Okay, deze klap is heftig maar als iemand daar tegenop gewassen is dan zijn het de ondernemers wel.

dit is het moment dat het er op aan komt

Je was lekker bezig en ineens, corona!  De trein komt abrupt tot stilstand. Langzaam blijkt dat de tijdelijke situatie toch wat langer gaat duren en misschien wel blijvende gevolgen heeft.

Als een ondernemer één ding heeft geleerd is het dat afwachten geen optie is. Als de wind draait moet je je zeilen bijstellen. Natuurlijk gaat het weer aantrekken. De vraag is, sta je dan op voorsprong?

 

“be stronger than your excuses”

online is de basis

De kracht van online was al wel bekend maar dat het nu zo belangrijk zou zijn had niemand kunnen voorzien. Zelfs bedrijven die hier nooit over na hoefden te denken zijn genoodzaakt hun diensten online aan te bieden.

Als je hier niet dagelijks mee bezig bent is dat iets waar je tegenop kan zien. Fijn om dan te weten dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is. Zoals met zoveel dingen, gewoon een kwestie van beginnen.

Als je dan begint is het fijn als je terug kan vallen op experts met ervaring en kennis van zaken. Bij GEGIST BESTEK is het voor ons dagelijkse kost, we helpen ondernemers op de juiste wijze online zichtbaar te zijn. En dat is nu meer nodig dan ooit! 

jij zorgt voor de actie wij voor de middelen

Om te zorgen dat jij als ondernemer optimaal bent uitgerust om de uitdaging aan te gaan hebben wij een overzichtelijk pakket met middelen samengesteld. Natuurlijk moeten we nu allemaal op de kosten letten, daarom leveren we onze diensten tijdelijk tegen een extra scherp ‘nu of nooit’ tarief.

Website

Je website is je thuisbasis voor je online activiteiten. Die moet goed op orde zijn. Wij ontwerpen een website die er niet alleen mooi uitziet maar die vooral werkt!

€1995     €1500

Webshop

Noodgedwongen of niet, dit is het moment om met je webshop te starten! Wij richten een Woocommerce webshop in op je WordPress website zodat je gelijk kan beginnen met je online verkoop.

€1395     €900

Introductie training online marketing

In 3 sessies van een uur brengen we je kennis van online marketing up to date. De training is 1 op 1 dus altijd op jouw niveau en met jouw business als uitgangspunt.

€295     €220

hulp en advies

Wil je geholpen worden met je online marketing? Beter gevonden worden in Google, online adverteren, een online salesfunnel opzetten? Neem gerust contact op. We maken dan een voorstel op maat op basis van ons scherpe actie tarief.

15% korting

(prijzen zijn exclusief BTW. Investering is afhankelijk van specifieke wensen en eisen en zou daardoor af kunnen wijken. Wij leveren altijd maatwerk.)

R

persoonlijk betrokken

R

gericht op ondernemers

R

marketing vanuit de basis

hoe nu verder?

Eigenlijk is er maar één ding van belang, commitment! Je besluit ervoor te gaan en actief deze crisis te overwinnen. Wij willen je daar graag bij helpen! In dat geval zijn er twee opties:

ik weet wat ik nodig heb

Je weet heel goed wat je wilt en op welk vlak je hulp kan gebruiken.  Laten we contact hebben om je wensen te bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend. 

ik wil eerst weten hoe ik er online voor sta

Je weet dat je aan de gang wilt met je online zichtbaarheid maar weet nog niet exact waar je moet beginnen. Met een online quickscan geven we je snel een beeld wat er goed gaat en wat beter kan.

imre de groot

Imre de Groot is initiatiefnemer van GEGIST BESTEK. Hij krijgt energie van andere ondernemers en helpt vanuit zijn expertise ondernemersdromen waar te maken.

Marketing benadert hij vanuit de basis. Het begint altijd met de vraag wat je te bieden hebt en wat je doelgroep nodig heeft. Goede marketing brengt dit bij elkaar.

De middelen zij hieraan ondergeschikt, je zet in wat het beste past. Een website, SEO, ads, video of misschien wel ouderwets drukwerk. De middelen worden op het doel aangepast, niet andersom. Elke keer weer een unieke mix voor het beste resultaat.

 

GEGIST BESTEK
Woudstralaan 2
6862XE Oosterbeek

026 785 68 91
info@gegistbestek.nl