fbpx

Er is een reden waarom

wij het verschil maken

voor “JOU”

Hmm,

eigenlijk zijn het

er wel een paar meer…

Goede reden 1

We zijn gek op signalering

Nee, we roepen niet de hele dag Taaatuuu op kantoor of in de werkplaats, Maar dagelijks zetten we wel even een sirene, signalering of besturingssysteem aan. Hoe gaaf is dat geluid en geflits. We proberen elke innovatie en gadget uit. En weten na al die jaren bijna op gevoel wanneer het goed is, voor hulpverleners.

 

Goede reden 2

We denken in jaren

Kapot? Dan koop je toch gewoon een nieuwe! Daar doen wij niet aan. Signalering is geen wegwerpproduct. Het is het verlengstuk van hulpverleners. Hulpverleners zijn professionals. En professionals voorzie je van kwaliteitsproducten met een lange levensduur, die meerdere voertuiglevens meegaan.

 

Goede reden 3

We zijn de eenvoud zelve

Iedere seconde telt. In de blauwe en in de amber wereld. Daarom willen we minder handelingen in de ‘cockpit’ en meer overzicht. We staan serieus juichend op tafel als we wéér een knop in de bediening kunnen weghalen of wéér een datakoppeling hebben gemaakt. Ons levensmotto: eenvoud siert het dashboard.

 

Goede reden 4

Eigenlijk vinden we producten niet interessant

Natuurlijk willen we onze hoogwaardige signaleringsproducten, slimme blackboxes en gebruikersvriendelijke interfaces verkopen. Graag zelfs. Maar we toosten tijdens de vrimibo nog harder als we voor een specifiek gebruikersscenario een net even betere, handigere, efficiëntere en veiligere oplossing hebben bedacht.

 

Goede reden 5

nerd

We zijn vakidioten

Sommigen noemen ons nerds. Heel eerlijk: dat zijn we ook wel. We kunnen dagen nadenken over een verbindingskabel waar vocht langs druppelt. Of een icoon op het scherm dat niet intuïtief is. We struinen beurzen af, vreten innovatieliteratuur en horen werkvoorbereiders uit. Ondertussen weten we geen ander het traditionele denken over signalering(systemen) te doorbreken. Mogen we dat zeggen? Ja, als sparringpartner van de eindklant, dealer en inbouwer mogen we dat.

 

Daarom ons eenvoudige mission statement.

Wij vereenvoudigen de bediening van de signalering in het voertuig van de hulpverlener.

Omdat iedere seconde telt.